Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Zastávku MHD zrušia kvôli jej rekonštrukcii, nahradia ju dvomi, a rozšíria pripájací jazdný pruh. Najdôležitejšie informácie pre Košičanov, ktoré vyplynuli z dnešného (7. 12. 2017) kontrolného dňa na stavbe MET (modernizácia električkových tratí), súvisia predovšetkým s modernizovanou križovatkou Trieda SNP – Ipeľská - Ondavská.
Každoročne v rámci osláv Dňa mesta Košice sa udeľujú verejné ocenenia „Cena mesta Košice" a „Cena primátora mesta". Návrhy na udelenie ocenení môžu predkladať mestské časti, poslanecké kluby, vedecké, športové a umelecké inštitúcie a iné právnické osoby so sídlom na území mesta Košice
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o. . Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 20.12.2017 (vrátane) do 15:30 hod.
Mestské lesy Košice začnú predávať vianočné stromčeky v utorok 12. decembra pri budove Mestských lesov na Južnej triede a v areáli bývalej lesnej správy v Čermeli za Detskou železničkou. Ich predaj potrvá do 22. decembra 2017 alebo do vypredania zásob.
Vo Veľkej sále Historickej radnice mesta Košice na Hlavnej 59 sa v sobotu 9. decembra 2017 so začiatkom o 17. hodine uskutoční jubilejný 20. Večer kultúry národnostných menšín. Organizuje ho Klub Národnostných menšín a Pamätná Izba Sándora Máraiho v spolupráci s Komisiou národnostných menšín pri Mestskom zastupiteľstve v Košiciach. Vstup na podujatie je voľný.
v zmysle § 11 ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 317/2009 o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov zverejňuje informáciu
Oznámenie RO pre IROP o aktuálnej disponibilnej indikatívnej výške FP vyčlenených na zlepšenie environmentálnych aspektov v mestách a mestských oblastiach prostredníctvom budovania prvkov zelenej infraštruktúry a adaptáciou urbanizovaného prostredia na zmenu klímy ako aj zavádzaním systémových prvkov znižovania znečistenia ovzdušia a hluku IROP-PO4-SC431-2017-16 podľa územnej príslušnosti k 30.11.2017
Na Sídlisku Luník IX dnes začali búrať bytový dom na Hrebendovej 26,28. Od roku 2008 je to v poradí desiaty bytový dom, ktoré bolo nevyhnutné asanovať kvôli vážne narušenej statike, ohrozujúcej zdravie a životy ľudí. Samotnej asanácii predchádzala kompletná príprava, vypratanie bytového domu a výber zhotoviteľa v zmysle zákona o verejnom obstarávaní. Náklady na búranie bytovky boli vyčíslené na 120 000 eur, asanácia bude zrealizovaná do konca tohto roka.
V zmysle §11 ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z. z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony, zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov: