Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

XXIV. ročník osláv Dňa mesta Košice je za nami. Jedenásť dní plných kultúrnych, spoločenských a športových aktivít prilákalo do ulíc tisícky Košičanov. Neraz sa medzi nimi objavili aj turisti, ktorí tak mali ideálnu príležitosť spoznať Košice s ich výnimočnou atmosférou. Z pestrej programovej ponuky si mohol vybrať každý, mladší, aj tí skôr narodení. Mesto Košice ako hlavný organizátor osláv koncipoval programy tak, aby si ich dokázali užiť celé rodiny.
Oznamujeme občanom, že dňa 07.05.2018 nám bol ako dotknutej obci doručený zámer činnosti: „Polyfunkčný objekt OPACITY“ MČ Košice – Juh, k.ú. Južné Mesto, p.č. 587/1
Predstavitelia mesta Košice, námestníci primátora Martin Petruško a Renáta Lenártová, prevzali za prítomnosti bývalého primátora Košíc a súčasného podpredsedu vlády Richarda Rašiho z rúk riaditeľky Európskeho dobrovoľníckeho centra Gabrielly Civico certifikát Košice – Európske hlavné mesto dobrovoľníctva 2019. Zástupcovia oboch strán zároveň podpísali memorandum, v ktorom sa dohodli na podpore dobrovoľníctva na miestnej úrovni v Košiciach aj v širšom okolí, ak to kapacity mesta povoľujú.
Informácia o voľnom pracovnom mieste V zmysle § 11a ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických zamestnancov:
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o. . Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 18.05.2018 (vrátane) do 12:00 hod.