Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

V zmysle § 11 a ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z. z. ktorým sa dopĺňa zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o. . Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 11.06.2018 (vrátane) do 15:00 hod.
Pešia zóna v centre Košíc ožila v sobotu 26.mája folklórom. Tak, ako býva každoročne dobrým zvykom, konal sa v poslednú májovú sobotu v samotnom srdci mesta Zemplínsky majáles. Ten píše svoju históriu už od roku 1996 a je najväčším podujatím, organizovaným Klubom Zemplínčanov v Košiciach.
Informácia o voľnom pracovnom mieste V zmysle § 11 a ods.1 zákona NR SR č. 390/2011 Z.z., ktorým sa dopĺňa zákon č.317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorými sa dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľnom pracovnom mieste pedagogických a odborných zamestnancov:
Mesto Košice oznamuje občanom, že mu bolo dňa 23.05.2018 doručené oznámenie o vypracovaní strategického dokumentu „Správa o hodnotení“: „Územný plán mesta Košice“
V zmysle zákona č. 317/2009 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, § 11a ods. 1, zverejňujeme informáciu o voľných pracovných miestach pedagogických zamestnancov:
Modernizácia košických električkových tratí je najväčšou v meste za posledných niekoľko desaťročí. Pre Košičanov, ale i návštevníkov mesta prináša väčší komfort v podobe nižšej hlučnosti, prašnosti, väčšej bezpečnosti a pohodlia pre cestujúcu verejnosť. Žiaľ, nájdu sa i takí, ktorí drzo a arogantne ničia to, čo patrí všetkým Košičanom.
Ďalší z pravidelných kontrolných dní na stavbe MET (modernizácia električkových tratí) začal dnes (24. 5. 2018) viceprimátor mesta Martin Petruško na okružnej križovatke „Moldavská“. Zástupcovia spoločnosti Eurovia, ktorá košické električkové trate modernizuje, informovali M. Petruška, že s prácami na posledných úsekoch stavby výrazne pokročili a postupujú podľa stanoveného harmonogramu prác.
V zmysle § 30 a § 31 zákona č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku (stavebný zákon) v platnom znení oznamujeme, že mesto Košice ako orgán územného plánovania (podľa § 16 a § 18 stav. zákona) na základe podnetov zo strany Mestskej časti (ďalej MČ) Košice – Lorinčík MČ a Útvaru hlavného architekta mesta Košice (ďalej ÚHA) začalo s obstarávaním Zmien a doplnkov Územného plánu zóny Košice - Lorinčík, 2018 (ďalej ZaD ÚPN-Z).
BRATISLAVA, KOŠICE - 2019 IIHF majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sa po ôsmich rokoch vracajú späť na Slovensko. Šampionát pod Tatrami budú hostiť od 10. do 26. mája 2019 opäť Bratislava a Košice. Domáca reprezentácia odohrá tentoraz základnú skupinu turnaja na východe krajiny.
Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh podnájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe BPMK, s.r.o. - Hlavná 100 v Košiciach, – nebytové priestory o výmere 911,55 m2. Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 11.06.2018 (vrátane) do 15:30 hod.