Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Bytový podnik mesta Košice, s.r.o. vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž o najvhodnejší návrh ceny ročného (mesačného) nájmu na nehnuteľný majetok mesta Košice v správe resp. nájme BPMK, s.r.o. . Súťažný návrh je potrebné doručiť v termíne do 03.07.2019 (vrátane) do 16:00 hod.
V rámci vzájomnej medzinárodnej spolupráce navštívila Slovensko delegácia predstaviteľov samosprávy mongolských ajmakov, ktoré sú obdobou našich krajských a mestských samosprávnych celkov. Cieľom ich cesty bolo oboznámiť sa so systémom riadenia samosprávy u nás a hľadanie možností jeho využitia v Mongolsku. Pri tejto príležitosti sa včera stretli s viceprimátorom mesta Košice Marcelom Gibódom.
Počas mesiacov apríl a máj sa uskutočnilo osem krajských kôl súťažnej prehliadky detských folklórnych súborov na celom Slovensku. Z týchto kôl sa dostalo 12 súborov na 27. ročník celoštátnej súťaže s názvom ENIKI BENIKI 2019, ktorý sa konal 8. a 9. júna 2019 v Košiciach. V bohatom programe nechýbalo ani prijatie účastníkov v Historickej radnici. Hostí na ňom privítal viceprimátor mesta Košice Marcel Gibóda.