Prejsť na obsah

Články - Archív článkov

Zoznam archivovaných článkov

Ak chcete vyhľadávať počkajte, inicializuje sa
Vyhľadávanie
ROK:
MOŽNOSTI: SAMOSTATNÝ ROZSAH
-

Košice sú na zvládnutie mimoriadnych udalostí dobre pripravené. Majú prepracovaný systém spolupráce orgánov civilnej ochrany, záchranných služieb a dobrovoľníkov v oblasti záchranárstva. Majú jasne určené všetky sily a prostriedky technickej podpory krízového riadenia v prípade prírodných katastrof a mimoriadnych udalostí.
V zmysle § 11a ods. 1 zákona NR SR č. 390/2011 Z. z., ktorým sa dopĺňa zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony zverejňujeme informáciu o voľných pracovných miestach pedagogických a odborných zamestnancov:
Havarijných stav dvoch stromov pagaštana konského na Kisdyho ulici v Košiciach bol dôvodom, prečo sa Správa mestskej zelene (SMsZ) v Košiciach rozhodla v týchto dňoch prikročiť k ich vyrúbaniu. „Zdravotný stav stromov predstavuje pre obyvateľov v tejto lokalite reálne nebezpečenstvo ohrozenia majetku, zdravia, dokonca životov,“ uviedol k problematike riaditeľ SMsZ Róbert Trtík.
Poslanci Mestského zastupiteľstva v Košiciach sa budú na februárovom zasadnutí zaoberať jedenástimi žiadosťami o nenávratný finančný príspevok (NFP) v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu. Podaním žiadostí má mesto záujem zabezpečiť obnovu, respektíve zriadenie nových odborných učební a školských knižníc na základných školách.
Najčastejšie kladené otázky - FAQ - k výzve na predkladanie PZ na budovanie a zlepšenie technického vybavenia jazykových učební, školských knižníc, odborných učební rôzneho druhu v základných školách IROP-PO2-SC222-PZ-2016-2 v znení aktualizácie č. 1 z 13. februára 2017 (základné školy)