Prejsť na obsah

Zverejnenie návrhu na vydanie územného rozhodnutia pre stavbu Bytový komplex s polyfunkciou ANDROMEDA, Wuppertálska ulica, Košice

V územnom konaní vedenom podľa ust. § 34 - 39 stavebného zákona stavebný úrad Mesto Košice referát stavebného úradu pracovisko Košice - Západ zverejňuje na svojej úradnej tabuli a na svojom webovom sídle (www.kosice.sk) kópiu žiadosti na vydanie územného rozhodnutia pre stavbu s názvom : Bytový komplex s polyfunkciou ANDROMEDA, Wuppertálska ulica, Košice - Sídlisko KVP, navrhovateľa: ANDROMEDA INVEST s.r.o.
Pre navrhovanú činnosť „Bytový komplex s polyfunkciou ANDROMEDA“ bolo z procesu posudzovania vplyvov na ŽP podľa zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vydané Okresným úradom Košice, odbor starostlivosti o ŽP, oddelenie ochrany prírody a vybraných zložiek životného prostredia dňa 19.05.2022 záverečné stanovisko č. OU-KE-OSZP3–2022/00716, právoplatné 14.07.2022.
Údaje o navrhovanej činnosti sú sprístupnené na stránke: Bytový komplex s polyfunkciou ANDROMEDA | Enviroportál (enviroportal.sk)
a citované rozhodnutie a dokumentácia sú uchované v evidencii príslušného orgánu - Okresného úradu Košice, odboru starostlivosti o životné prostredie, Komenského 52, Košice.