Prejsť na obsah

ZŠ Tomášikova 31, Košice

Prví v kraji!
Žiaci našej školy sa opäť úspešne zapojili do ďalšieho športového projektu pod názvom Olympijské festivaly Slovenska pod tradičným heslom „RÝCHLEJŠIE, VYŠŠIE, SILNEJŠIE, ČESTNE A V PRIATEĽSTVE".

Zmyslom a cieľom projektu bolo podnietiť zodpovedných k tomu, aby výraznejším spôsobom vytvárali podmienky pre športovanie detí a mládeže, propagovali šport ako cestu k zdraviu a harmonickému rozvoju, k telesnej zdatnosti a psychickej odolnosti, vyhlásenými športovými a olympijskými aktivitami získať deti a mládež pre pravidelné športovanie a formovať v nich trvalý vzťah k tejto činnosti, vyhľadávať talenty a postupne ich zaradiť do prípravy pre výkonnostný vrcholový šport, spájať šport s kultúrou, výchovou a vzdelávaním.

V rámci projektu na našej škole žiaci na hodinách telesnej a športovej výchovy v spolupráci s pani učiteľkou informatickej výchovy natočili športové videá, ktoré boli vyhodnotené a my sme získali titul najlepšia základná škola v Košickom kraji.

Blahoželáme!

http://www.milujemsport.olympic.sk/aktuality?skola=484
http://www.milujemsport.olympic.sk/aktuality/olympijske-festivaly/olympijske-festivaly-slovenska-2016---prvy-triumf-nitrianskeho-kraja


PaedDr. Renáta Obšatníková
riaditeľka školy