Prejsť na obsah

ZŠ Polianska 1, Košice

V ZŠ POLIANSKA 1 STRAŠÍ ZDRAVÝ DUCH

V našej základnej škole sa snažíme presadzovať zdravý životný štýl a všetky aktivity s tým súvisiace. Žiaci sa pravidelne a s veľkou radosťou zúčastňujú zdravého pečenia, počas ktorého objavujú nielen nové chute, ale pripravujú aj tradičné recepty v ich zdravšej podobe.

Zároveň sú podporovaní pri dodržiavaní pravidelného pitnému režimu, pretože majú počas celého školského roka možnosť využiť zásobníky vody nachádzajúce sa na chodbách našej školy. A keďže prirodzenou súčasťou života detí je pohyb, rozhodli sme sa to využiť a vyzvať ich,

aby sa s nami učiteľmi stali súčasťou už tradičnej akcie Cvič, koľko sa dá. Spoločne sme sa teda zapotili pri hodinovom workoute a dancefitness. A že to bola riadna „makačka" spojená s obrovskou dávkou zábavy, môžete zistiť čoskoro už aj vy.
Stačí, keď prídete 9. novembra 2017 počas Dňa otvorených dverí na našu školu a popri prehliadke priestorov školy a záujmových krúžkov sa s nami zabavíte na hodine Fit and body.. Všetky informácie o DOD 2017 nájdete na http://zspolke.exampleprototypes.com/.


Tešíme sa na Vás!