Prejsť na obsah

ZŠ Bukovecká 17, Košice

Ocko, mami, zakorčuľujte si spolu s nami

bol názov športovo-korčuliarskeho dopoludnia na ZŠ Bukovecká s Rollerskating race team Cassovia a CVČ pri ZŠ Bukovecká 17, Košice.

Skvelé podujatie určené pre dve generácie a všetkých milovníkov tohto nádherného športu v MČ Košice-Nad jazerom na našej novovybudovanej dráhe. Neskutočné ako tie naše deti, ale aj ich zanietení rodičia dobre korčuľujú! Dokážu pri tom ešte zbierať loptičky, hádzať počas jazdy do plechoviek, absolvovať slalom a parkúr, ... Spoločne zvládli aj štafetový pretek a záverečné preteky o tie najlepšie miesta.
Svoje korčuliarske schopnosti predviedol aj predseda O.Z. Šport do Košíc Mgr. Igor Sidor, PhD a stavebný dozor Ing. Branislav Várkoly. Odmenení však boli všetci, či už sladkosťami, medailami alebo v závere hodnotnými cenami v tombole. Ďakujeme pani viceprimátorke MUDr. Renáte Lenártovej, PhD a našej pani starostke Ing. Mgr. Lenke Kovačevičovej, ktoré svojou účasťou (zatiaľ bez korčúľ) podporili túto akciu.

Veľká vďaka patrí sponzorom:
- firme EXISPORT s. r. o., ktorá nielen obliekla naše deti, ale vybavila ich aj kolieskovými korčuľami značky FILLA,
- pánovi primátorovi, ktorý finančne pomohol zastrešiť toto podujatie,
- občianskemu združeniu „Vráťme deťom šport do Košíc", ktoré poskytlo deťom medaile, darčekové predmety a tiež prispeli tvorivými dielňami a športovým náčiním,
- firme Norisson s r.o., ktorá darovala exteriérové lavičky,
- všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom pričinili o radostné úsmevy všetkých detí....

Ak ste zvedaví, ako zachytilo toto podujatie oko fotografa Michala Obšatníka, kliknite na link:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.901997103259505.1073741840.548806261911926&type=1&l=652b6129a6