Prejsť na obsah

ZŠ Bukovecká 17, Košice

BUKOVECKÁ DEŤOM

Záver roka patrí na našej škole vždy k tým najveselším. Rozdávame žiakom nielen vysvedčenia, ale aj radosť a zábavu.

Už druhý rok patrila BUKOVECKÁ DEŤOM.

Tentoraz bola k nám obloha milosrdná a spadlo len zopár kvapiek, ale ani tie nepokazili skvelú atmosféru piatkového popoludnia. Deti z „Jazera" súťažili na stanovištiach a zbierali pečiatky na svoje kartičky. Nebolo to také jednoduché, veď museli loptou zhodiť pyramídu z plechoviek, absolvovať parkúr a slalom na kolobežkách, udržať ping-pongovú loptičku na lyžici, poupratovať plyšové hračky, premiestniť slamkou fazuľky, postaviť jenga veže, vyloviť rybičky z bazéna, nakresliť sa so zaviazanými očami... Vyplnené kartičky si v „sladkom bufete" zamenili za odmeny a v závere ešte získali pekné ceny v tombole. Samozrejme, nechýbal ani skákací hrad, maľovanie na tvár, trblietavé tetovanie a tvorivé dielne „plastelínkovo".
Maskoti Mickey s Minnie obveseľovali všetkých, fotili sa s deťmi, na ukončenie vytvorili dlhú reťaz a zatancovali si v rytme piesne: „Jede, jede mašinka..."

Potešilo nás, že do súťaží sa rovnako zapájali aj niektorí rodičia a veselo sa bavili.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na príprave a realizácii tohto nádherného dňa. Špeciálne poďakovanie patrí sponzorom: MČ Košice-Nad jazerom, rodičovskému združeniu, EMATRADE s. r. o., INMEDIA spol. s. r. o., Tramtaria Slovakia s. r. o. a iným, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k úspešnému priebehu akcie.

Čo všetko sa udialo, pozrite si vo fotogalérii na stránke školy.

PaedDr. Zuzana Zajacová
riaditeľka školy