Prejsť na obsah

Zamestnanci mesta Košice zveľadili takmer tridsať detských ihrísk

Zamestnanci Magistrátu mesta Košice a košických mestských podnikov sa aj tohto roku opäť zapojili do najväčšieho podujatia firemného dobrovoľníctva v Európe i SR – „Naše mesto 2015", ktorého hlavným organizátorom je Nadácia Pontis. V piatok (12.6.) natreli zamestnanci mesta pestrými farbami detské hracie prvky (preliezačky, hojdačky, lavičky, domčeky a pod.) na 28 detských ihriskách v siedmich košických mestských častiach. 

Som naozaj veľmi hrdý na všetkých zamestnancov Magistrátu mesta Košice i košických mestských podnikov, ktorí sa opäť zapojili do najväčšieho dobrovoľníckeho podujatia v Európe ,"uviedol primátor mesta Košice Richard Raši. „Ukazujú Košičanom, že vedia pracovať nielen od kancelárskeho stola, ale neboja sa ani práce v teréne a na tom, ako bude vyzerať naše mesto im naozaj záleží . Vlani sa zveľadenie 19-tich detských ihrísk zamestnancami Mesta Košice stretlo najmä u rodičov malých detí s veľmi pozitívnym ohlasom, teraz ich vynovíme takmer tridsať."

Kým vlani sa na obnovu ihrísk pre najmenších Košičanov prihlásilo z Magistrátu mesta Košice a košických mestských podnikov 160 dobrovoľníkov, v tomto roku to už bolo spolu až 222 dobrovoľníkov.