Prejsť na obsah

Zámer prenajať a previesť majetok z dôvodu hodného osobitného zreteľa

Mesto Košice ako vlastník a ZOO Košice ako správca navrhujú v zmysle § 9a ods. 9 písm. c) citovaného zákona prenajať tento majetok :

prenájom nehnuteľností - objektov : Bufet Kamzík a časť parcely KN-E č. 230, k. ú. Kavečany vo výmere 200 m² a bufet Čierny vlk č. súp. 382 a časť parcely KN-E č. 230, k. ú. Kavečany vo výmere 240 m², nachádzajúcich sa v areáli Zoologickej záhrady Košice s príslušným pozemkom pre spoločnosť A.P.S. s. r. o. :

účel: využívanie na celoročné prevádzkovanie pre zabezpečenie reštauračných služieb pre návštevníkov zoologickej záhrady v rámci pravidelných aktivít pre širokú verejnosť ako napríklad Noc v ZOO, prímestské tábory pre deti, školské aktivity pre deti a mládeže, zážitkové programy, Vianočná ZOO a pod.
doba nájmu: neurčitá
cena za prenájom: Bufet Kamzík s príslušným pozemkom registra KN – E časť parc. č. 230 o výmere 200 m2 - minimálne 2 000,- €/rok za celý predmet nájmu, k výške nájmu sa pripočítavajú ďalšie náklady za odpad, vodu a elektriku na základe dodávateľských faktúr a pod.
Bufet Čierny vlk s príslušným pozemkom registra KN – E časť parc. č. 230 o výmere 240 m2 - minimálne 1 400,- €/rok za celý predmet nájmu, k výške nájmu sa pripočítavajú ďalšie náklady za odpad, vodu a elektriku na základe dodávateľských faktúr a pod.

dôvod : pretože je vo verejnom záujme spočívajúcom vo vytváraní podmienok na zabezpečenie reštauračných služieb pre návštevníkov zoologickej záhrady v rámci pravidelných aktivít pre širokú verejnosť ako napríklad Noc v ZOO, prímestské tábory pre deti, školské aktivity pre deti a mládeže, zážitkové programy, Vianočná ZOO a pod.

K uvedeným nehnuteľnostiam nie je možné predložiť cenové ponuky

V Košiciach dňa : 7. apríla 2015
Zverejnené dňa : 10. apríla 2015
Zvesené dňa :
Vypracovalo : ZOO Košice