Prejsť na obsah

Základná škola, Bukovecká 17, Košice


BUKOVECKÁ DEŤOM


Základná škola Bukovecká 17, Košice, zorganizovala 20. júna zábavné popoludnie pre všetky deti a ich rodičov...,,BUKOVECKÁ DEŤOM".
Deti si mohli zasúťažiť na 10. stanovištiach: mačka vo vreci, zlatá rybička, kolobežkáreň, najlepší gólman, veselé upratovanie, fazuľky, atletika hrou, jenga veže, rýchlejší vyhráva a trefa do čierneho. Tí zručnejší si mohli vyskúšať svoju šikovnosť pri stánku tvorivé dielne, potešiť sa maľovaním na tvár, trblietavým tetovaním, farbením vlasov, zanechať svoj odkaz kresbou na asfalt a vyšantiť sa na skákacom hrade. Najväčšiu radosť mali deti z maskotov Mickey a Minnie, spolu tancovali, spievali, súťažili, fotili sa... Veľa drobcov stálo pred Martinkou, ktorá z balónov vytvárala zajačikov, labute, kvety a iné výtvory.
Vyvrcholením celého programu bola módna prehliadka žiačok, ktoré predviedli prekrásne kvetinové šatičky z dielne talentovanej kvetinárky a jedinečné romantické dolly sukničky. Dievčatá si užili naozaj tú pravú modelingovú atmosféru, nakoľko o ich styling sa starali profesionálne vizážistky a stylistky. Módna show bola sprevádzaná tanečnými vystúpeniami žiakov. Svojich ,,5 minút slávy“ si užili naše budúce Supestar hviezdy v Karaoke show. Následné sa deti mohli zabaviť pri tanečných súťažiach: novinový, stoličkový a metlový tanec aj v závere pri detskej minidiskotéke s Minnie a Mickey. „Páta, právě teď odbila nám ...“ bolo tanečné vystúpenie našich odchádzajúcich deviatakov, ktorí sa s nami týmto vystúpením rozlúčili.
Príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Košiciach predviedli deťom hasičské auto a žiaci si vyskúšali ako sa hadicami hasí „pomyslený požiar“. Všetci sme si popoludnie veľmi užili a dobrú náladu nám nepokazila ani veľká búrka, ktorá sa prehnala nad našimi hlavami. Veríme, že každý si z tohto dňa odniesol krásne zážitky, na ktoré bude dlho spomínať. Prečo? Pretože na Bukoveckej to žije!
Ďakujeme všetkým, ktorí sa podieľali na príprave a realizácii tohto významného dňa a špeciálne poďakovanie patrí aj sponzorom, ktorí akýmkoľvek spôsobom prispeli k úspešnému priebehu 0-tého ročníka „BUKOVECKÁ DEŤOM“. Čo všetko sa v sobotu udialo, pozrite si v galérii, do ktorej sa dostanete klinutím na: https://obsatnik.zonerama.com/Album/756675

PaedDr. Zuzana Takáčová-Petrilová