Prejsť na obsah

Výzva na prekladanie ponúk na výber dodávateľa pre vypracovanie proj. dokumentácie pre realizáciu pre realizáciu projektu: Inštalácia tepelných čerpadiel v kombinácii so zmenou palivovej základne zariadení obč. vybavenosti v Košiciach

VÝZVA NA PREDLOŽENIE PONÚK

I.  Verejný obstarávateľ:

Názov: Mesto Košice
Sídlo: Trieda SNP 48/A, 040 01 Košice
Štatutárny zástupca: Ing. František Knapík, primátor mesta
IČO: 00691135
DIČ: 2021186904
Bankové spojenie: Dexia Banka Slovensko, a.s.
číslo účtu: 0442482043/5600

II. Kontaktná osoba verejného obstarávateľa:

Meno: PhDr. Vladimír Šalitroš
Telefón, fax: 055/64 19 711, 055/6436288
e-mailová adresa: vladimir.salitros@kosice.sk


III. Predmet obstarávania:

Cieľom zadania zákazky je výber dodávateľa pre vypracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu projektu: „Inštalácia tepelných čerpadiel v kombinácii so zmenou palivovej základne zariadení občianskej vybavenosti v Košiciach".

Projekt v rámci Operačného programu životné prostredie 2007-2013:
Operačný program: Operačný program životné prostredie
Opatrenie: 3.2. Minimalizácia nepriaznivých vplyvov zmeny klímy vrátane podpory obnoviteľných zdrojov energie

3.1 Klasifikácia – CPV slovník

CPV: 71242000-6 Príprava projektov a návrhov, odhad nákladov
71248000-8 Dohľad nad projektom a dokumentáciou
71320000-7 Inžinierske projektovanie

Prioritné služby podľa prílohy č. 2 zákona o verejnom obstarávaní
Kategória služby č.12
3.2 Špecifikácia predmetu zákazky

Na základe tohto podprahového postupu verejný obstarávateľ uzavrie zmluvný vzťah s úspešným uchádzačom, ktorého úlohou bude zabezpečiť prípravu a spracovanie projektovej dokumentácie pre realizáciu projektu: Inštalácia tepelných čerpadiel v kombinácii so zmenou palivovej základne zariadení občianskej vybavenosti v Košiciach, v stupni - realizačný projekt, autorský dozor v rozsahu a kvalite podľa sadzobníka UNIKA.

1. Účel zadania:
Projektovou dokumentáciou musí pripraviť stavebné riešenie na stavebné riešenie problémov vyplývajúcich zo súčasného stavu palivej zákaldne zariadení občianskej vybavenosti.

2. Očakávaný stav – rozsah spracovania projektovej dokumentácie

Projektová dokumentácia bude riešiť inštaláciu nových tepelných čerpadiel v kombinácii so zmenou súčasnej palivovej základne.

3. Rozsah spracovania projektovej dokumentácie – požiadavky na uchádzača
· Výstup - v písomnej a grafickej forme.
· Stavebný projekt – dokumentácia pre realizáciu stavby
- sprievodná správa
- súhrnná technická správa
- stavebné výkresy stavby
- celkové náklady stavby
· Vypracovanie projektovej a rozpočtovej dokumentácie v 6-tich vyhotoveniach. · Rozpočet bude vypracovaný v jednom vyhotovení a výkaz výmer v 5-tich vyhotoveniach. Projektová dokumentácia bude spracovaná v zmysle platných predpisov a technických noriem.
Projektová dokumentácia musí byť kladne odsúhlasená všetkými zainteresovanými orgánmi a organizáciami.

3.3 Hlavné podmienky financovania a platobné podmienky alebo odkaz na dokumenty, v ktorých sa uvádzajú:
Zákazka bude financovaná z prostriedkov verejného obstarávateľa a z prostriedkov operačného programu životné prostredie.

IV. Obhliadka miesta zákazky

Vzhľadom k charakteru požadovanej zákazky, vyhlasovateľ odporúča obhliadku miesta zákazky, ktorú je potrebné dohodnúť s kontaktnou osobou.

V. Uzavretie zmluvy:

Výsledkom postupu zadávania podprahových zákaziek pri obstaraní služieb podľa zákona č.25/2006 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o verejnom obstarávaní") bude uzavretie mandátnej zmluvy. Mandátna zmluva bude uzatvorená v zmysle ust. § 566 a nasl. Obchodného zákonníka č. 513/1991 Zb.. v znení neskorších zmien a doplnkov.
Zmluva v rozsahu článku III. sa uzatvorí na dobu určitú od nadobudnutia platnosti a účinnosti zmluvy do 31.09.2009.
Zmluva sa uzatvorí v lehote viazanosti ponúk.

VI. Podmienky účasti

1. Uchádzač alebo člen skupiny musí spĺňať nasledovné podmienky účasti, ktorých splnenie preukáže predložením originálnych dokladov alebo ich úradne overených kópií alebo podľa § 128 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní.

1.1 dokladom o oprávnení podnikať alebo dokladom o zapísaní v profesijnom zozname vedenom profesijnou organizáciou, pričom úradne overená kópia dokladu nie je staršia ako 3 mesiace ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.

1.2 Ak uchádzač alebo člen skupiny nepredloží požadovaný doklad preukazujúci splnenie
osobného postavenia alebo ak je predložený doklad neplatný alebo je vyhotovený skôr ako sa požaduje, bude uchádzač alebo skupina vylúčená.

2. Finančné a ekonomické postavenie
Uchádzač musí v ponuke predložiť nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje finančné a ekonomické postavenie na poskytnutie služby uvedené v § 27 zákona o verejnom obstarávaní.

2.1 Vyjadrenie banky (bánk) za rok 2008 o schopnosti plniť finančné záväzky v originálnom vyhotovení alebo úradne overenú fotokópiu týchto dokumentov, nie starších ako 1 mesiac ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. Vyjadrenie banky (bánk) musí obsahovať nasledovné údaje:

2.1.1 uchádzač nebol v nepovolenom debete,
2.1.2 v prípade splácania úveru dodržuje splátkový kalendár,
2.1.3 jeho bežný účet nebol predmetom exekúcie,

2.2 Uchádzač predloží čestné vyhlásenie, že v iných bankách ako tých, ktorých vyjadrenia predložil, nemá záväzky. Vyhlásenie musí byť podpísané uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať v mene uchádzača, nie staršie ako 1 mesiac ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.

3. Technická alebo odborná spôsobilosť

Uchádzač musí v ponuke predložiť nasledovné informácie a dokumenty, ktorými preukazuje technickú alebo odbornú spôsobilosť na poskytnutie služby uvedené v § 28 zákona o verejnom obstarávaní.

3.1 Uchádzač uvedie minimálne tri zákazky úspešne splnených zmlúv rovnakého charakteru alebo podobného charakteru ako predmet zákazky. Do zoznamu požaduje verejný obstarávateľ uviesť zmluvy v roku 2007 a 2008, pričom zoznam musí byť podpísaný uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača s uvedením:
Zoznam musí obsahovať:
3.1.1 názvu alebo obchodného mena odberateľa,
3.1.2 adresy jeho sídla alebo miesta podnikania odberateľa,
3.1.3 kontaktu na odberateľa, mena a tel. spojenia (údaje sú potrebné pre overenie si uvedených informácií),
3.1.4 finančný objem zákazky

4. Ďalšie informácie:
Uchádzač požadované doklady predloží ako originály, alebo úradne overená kópie dokladov nie je staršie ako 3 mesiace ku dňu uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, ak nie je uvedené inak. Ak uchádzač alebo člen skupiny príslušné doklady nepredloží v uvedenom vyhotovení, bude vylúčený.

VII.  Spôsob poskytnutia súťažných podkladov

V prípade, že máte záujem o predmetnú zákazku, dovoľujeme si Vás požiadať o písomné predloženie žiadosti o poskytnutie súťažných podkladov na adrese:
Mesto Košice, Trieda SNP 48/A, kancelária č. 315, 040 01 Košice
V pracovných dňoch do 03.08. 2009 do 1200 hod, v pracovnom čase od 9,00 hod do 12,00 hod.
Kontaktná osoba je uvedená v článku II. tejto výzvy.

Spôsob prevzatia súťažných podkladov: osobné prevzatie

VIII.  Spôsob predkladania ponúk

Záujemca vloží ponuku do samo