Prejsť na obsah

Výzva na predkladanie žiadostí o účasť a dokladov pri zadávaní podprahovej zákazky

1. Identifikácia verejného obstarávateľa
Názov: Mesto Košice
Sídlo: Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice
IČO: 00691135
Kontaktná osoba: p. Daniela Tuptová, Ing. Marek Kolárčik
Telefón/fax: 055/6419 711, 6419 712, fax-6419 288

2. Predmet zákazky
Služby personálnych agentúr v procese výberu zamestnancov vrcholového a stredného manažmentu v novej organizačnej štruktúre magistrátu. Pri výbere zamestnancov budú použité nasledovné metódy: recruitment (nábor), executive search (priame oslovenie) a assesment (hodnotenie).

Klasifikácia: Spoločný slovník obstarávania
74500000-4(6) - pracovné nábory a poskytovanie personálnych služieb(6)
74530000-3(6) - náborové služby(6)
Kategória služby: 22 Nábor a poskytovanie personálnych služieb



3. Opis predmetu zákazky

Služby personálnych agentúr v procese výberu zamestnancov realizované nasledovnými metódami vyhľadávania kandiátov:

Recruitment (vyhľadávanie a výber)
Požadujeme presné zadefinovanie požiadaviek na uchádzača podľa konkrétnej pracovnej pozície a pracovného profilu stanoveného klientom. Na základe takto špecifikovaných kritérií zvoliť jeden, alebo kombináciu viacerých postupov vyhľadávania. Vyselektovaní kandidáti s najvhodnejším profilom absolvujú interview s konzultantom, prípadne testovanie. O jednotlivých kandidátoch požadujeme dodať kompletné informácie prostredníctvom hodnotiaceho materiálu, ktorý analyzuje ich predchádzajúcu profesijnú kariéru, popisuje osobnostné črty a odhaľuje ďalší pracovný aj osobnostný potenciál. V poslednej fáze zorganizovať stretnutie s najperspektívnejšími kandidátmi na osobné finálne posúdenie a rozhodnutie o prijatí do pracovného pomeru.

Executive Search (priame oslovenie kandidátov) - metóda vyhľadávania kandidátov na pozície top, vyššieho a stredného manažmentu, ako aj na pozície špecialistov. Pri tejto metóde požadujeme dôkladnú analýzu trhu, diskrétne oslovovanie kandidátov, preskúmanie a vyhodnotenie odborných a osobnostných profilov ako aj vlastných odborných vedomostí a skúseností.

Assessment Centrum (hodnotiace stredisko) - hodnotiaca metóda, ktorá umožňuje spoľahlivý výber najvhodnejšieho kandidáta na danú pozíciu z externých alebo interných zdrojov. Požadujeme hodnotenie správania účastníkov priamo v modelových situáciách a prípadových štúdiách, v ktorých riešia situácie z reálnej praxe a ktoré simulujú požadované správanie, vrátane psychodiagnostiky. Požadujeme vypracovať profily uchádzačov – prehľadný popis kompetenčných kategórií, ktoré zachytávajú kľúčové charakteristiky potenciálneho zamestnanca vo vzťahu k danej pozícii – jeho kladné stránky a možné rezervy.

Podrobnejší opis a požiadavky na predmet zákazky budú uvedené v súťažných podkladoch.

4. Miesto dodania predmetu zákazky
Mesto Košice, Trieda SNP 48/A, 040 11

5. Lehota na poskytnutie služieb
Do 12 mesiacov od podpísania zmluvy.

6. Určenie podmienok účasti
Záujemca preukazuje splnenie podmienok účasti nasledovne:

Základné podmienky účasti uchádzačov:
Predloženie dokladu o oprávnení podnikať (originál alebo overená kópia) alebo platná overená kópia potvrdenia o zapísaní do zoznamu podnikateľov vedenom na Úrade pre verejné obstarávanie podľa § 128 zákona NR SR č. 25/2006 Z. z., v ktorom bude zapísané oprávnenie na činnosť podľa predmetu zákazky.

Ďalšie podmienky účasti uchádzačov:

Uchádzač musí:
- poskytovať služby recruitmentu, executive search a assesmentu (túto skutočnosť preukazuje uchádzač čestným vyhlásením podpísaným uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača)
- byť členom Asociácie personálnych agentúr Slovenska

Uchádzač musí preukázať, že:
- má najmenej 3 pobočky v SR, vrátane pobočky v Košiciach – potrebné uviesť zoznam pobočiek s kontaktnými údajmi a adresami podpísaný uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača
- realizoval výber zamestnancov aspoň pre 10 významných klientov (veľkých spoločností) – potrebné uviesť zoznam príslušných referencií podpísaný uchádzačom alebo osobou oprávnenou konať za uchádzača

Splnenie podmienok účasti sa bude hodnotiť spôsobom splnil/nesplnil. Na predloženie ponuky budú vyzvaní len tí uchádzači, ktorí splnia podmienky účasti a budú im zaslané súťažné podklady potrebné pre vypracovanie ponuky.

7. Zaslanie žiadostí o účasť a dokladov potvrdzujúcich splnenie podmienok účasti
Tieto podklady je nutné zaslať na adresu verejného obstarávateľa uvedenú v bode č. 1.

Výzva bude zaslaná po jej uverejnení na verejne prístupnom mieste (webová stránka, úradná tabuľa) aj priamo minimálne trom možným záujemcom.

8. Lehota na predkladanie dokladov

Doklady spolu so žiadosťou o účasť je potrebné predložiť v zalepenej obálke na adresu verejného obstarávateľa uvedenú v bode č.1 v termíne do 9.1.2009 do 9.30 hod.

Na obálku je potrebné uviesť: Podprahová zákazka – „Služby personálnych agentúr“ – predloženie dokladov – neotvárať

Uchádzači budú o výsledku upovedomení písomne.



Dátum: 30.12.2008



Zodpovedná osoba verejného obstarávateľa: Ing. Marek Kolárčik

Odborne spôsobilá osoba: Ing. Gabriela Hajduková