Prejsť na obsah

Verejný terminál intermodálnej prepravy Košice

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E


Košice, 6.07.2010
A/2010/12767


Oznamujem občanom, že dňa 1.07.2010 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené rozhodnutie o tom, že sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA zámer činnosti:


„Verejný terminál intermodálnej prepravy Košice".


Navrhovateľ, Ministerstvo dopravy, pôšt a telekomunikácií SR, Námestie slobody č. 6, 810 05 Bratislava, predložil Obvodnému úradu životného prostredia Košice – okolie podľa § 22 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov, oznámenie o posudzovanej činnosti „Verejný terminál intermodálnej prepravy Košice".
Po podrobnom posúdení navrhovanej činnosti a výsledkov zisťovacieho konania z hľadiska povahy a rozsahu navrhovanej činnosti, vydal Obvodný úrad životného prostredia Košice – okolie rozhodnutie podľa § 29 tohto zákona, že navrhovaná činnosť sa nebude posudzovať podľa zákona o EIA.
Mesto Košice, ako dotknutá obec v zmysle § 29 ods. 8 zákona o EIA, bezodkladne informuje verejnosť o rozhodnutí Obvodného úradu životného prostredia Košice - okolie vo veci neposudzovania navrhovaného strategického dokumentu.
Oznámenie pre verejnosť je prezentované jeho uverejnením na tejto úradnej tabuli a zverejnením oznamu na internetovej stránke mesta Košice www.kosice.sk.



primátor mesta Košice
v z. Bc. Mikuláš ČEČKO
námestník primátora mesta Košice