Prejsť na obsah

Územný plán obce Košická Belá


M E S T O K O Š I C E
O Z N Á M E N I E

Košice, 23.01.2015
A/2015/00531-5

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 22.01.2015 mu bol ako dotknutej obci doručený rozsah hodnotenia strategickej činnosti:

„Územný plán obce Košická Belá“

Obstarávateľ, Obec Košická Belá, zastúpená starostom, 044 65 Košická Belá, predložil Okresnému úradu Košice - okolie, odbor starostlivosti o životné prostredie podľa 5 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“) strategický dokument „Územný plán obce Košická Belá“.

Strategický dokument bol posúdený a s prihliadnutím na písomné stanoviská zainteresovaných subjektov, Okresný úrad Košice - okolie, odbor starostlivosti o životné prostredie po prerokovaní s navrhovateľom určil podľa § 8 zákona r o z s a h h o d n o t e n i a pre vypracovanie správy o hodnotení pre ďalšie posudzovanie podľa zákona.

Oznámenie o rozsahu hodnotenia je zverejnené na úradnej tabuli mesta Košice a na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk, pričom verejnosť, dotknuté orgány a ďalšie osoby môžu podľa § 8 ods. 7 predložiť pripomienky k rozsahu hodnotenia činnosti do 10 dní od jeho zverejnenia príslušnému orgánu (OÚ Košice-okolie), ktorý ich po vyhodnotení doručí navrhovateľovi. Rozsah hodnotenia je zverejnený a prístupný pre verejnosť na webovom sídle MŽP SR: www.enviroportal.sk v časti EIA/SEA – Informačný systém.


Ing. Jozef Kvokačka, PhD.
vedúci oddelenia životného prostredia
a špeciálneho stavebného úradu