Prejsť na obsah

Uzávierka Moyzesovej ulice

Magistrát mesta Košice informuje širokú verejnosť, že z dôvodu realizácie II. etapy opravy havarijného stavu plynovodu na Moyzesovej ulici v Košiciach, bude v termíne od 21. januára do 16. februára 2009 čiastočne uzavretá Moyzesova ulica v úseku od križovatky Moyzesova – Timonova – Galenova po križovatku Moyzesova – Alžbetina – Šrobárova. Správa komunikácií Košice pri tejto príležitosti žiada najmä vodičov o pochopenie a strpenie vzhľadom na obmedzenia v doprave, ktoré môžu v súvislosti so stavebnými prácami v tejto lokalite nastať.
Uzatvorené budú dva jazdné pruhy v smere od Štúrovej ulice. Doprava bude vedená obojsmerne v dvoch protismerných jazdných pruhoch v dvojpruhovom jazdnom páse a bude riadne vyznačená zvislým dopravným značením podľa projektu schváleného Krajským riaditeľstvom PZ – Krajský dopravný inšpektorát Košice.
Investorom prác je Slovenský plynárensky priemysel – distribúcia a.s. Košice. Opravu realizuje spoločnosť Montrúr s.r.o. Košice. Po ukončení II. etapy bude nadväzne pokračovať III. etapa, úsek po križovatku Moyzesova – Poštová.