Prejsť na obsah

Tretí sebazážitkový kurz „Úvod do arteterapie.“

Odborný tím mestskej príspevkovej organizácie Psychosociálne centrum so sídlom na Jegorovovom námestí 5 v Košiciach usporadúva 16. decembra 2008 od 8.00 do 14.00 hod. v poradí už 3. sebazážitkový kurz „Úvod do arteterapie." „Kurz realizujeme v priestoroch Centra voľného času Mikádo na Jegorovoom námestí č.5 v Košiciach. S radosťou vnímame narastajúci záujem zo strany študentov vysokých škôl sociálnej práce, psychológie a ľudí pracujúcich v profesiách, zameraných na pomoc iným ľuďom" spresnila riaditeľka Psychosociálneho centra Miroslava Heráková.

Podobne zamerané kurzy už Psychosociálne centrum uskutočnilo pre 50 študentov výsokých škôl so zameraním na sociálnú prácu, psychológiu a ľudí pracujúcich v profesiách, zameraných na pomoc iným ľuďom v mesiacoch máj a november tohto roku. Účastníci kurzu vyjadrili v záverečnom hodnotení podľa slov M. Herákovej spokojnosť s obsahom i zážitkami z ojedinelého kurzu na Východnom Slovensku. "Absolventi získali potvrdenie o účasti, brožúrku obsahujúcu časť teórie o používaní arteterapie, odkazy na doporučenú literatúru a popis arteterapeutických techník, ktoré boli súčasťou kurzu," doplnila riaditeľka centra.
 
Kurzy sa uskutočňujú pod vedením lektoriek: MUDr. Denisy Borošovej, Mgr. Ľubice Lejkovej Duskovej, Ing. Zuzany Madárovej a Mariky Papáčovej. Celková dĺžka sebazážitkového kurzu je 6 hodín.

Bližšie informácie o kurze získate prostredníctvom týchto kontaktov:
pevná telef. linka: 055 671 93 59
email: pscentrumke@gmail.com
web: www.pscentrum.sk

Prílohy

1. PDF 730,33 KB Pozvánka