Prejsť na obsah

Stratégia rozvoja dopravy a dopravných stavieb mesta Košice

M E S T O K O Š I C E
O Z N Á M E N I E

Košice, 05.11.2015
A/2015/11916-8

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 03.11.2015 bola mestu Košice ako dotknutej obci doručená správa o hodnotení strategického dokumentu:

„Stratégia rozvoja dopravy a dopravných stavieb mesta Košice“

Obstarávateľ strategického dokumentu – Mesto Košice, v zastúpení primátorom mesta MUDr. Richardom Rašim, PhD., MPH, predložil Okresnému úradu Košice, odboru starostlivosti o životné prostredie podľa § 9 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov, správu o hodnotení strategického dokumentu spolu s návrhom strategického dokumentu „Stratégia rozvoja dopravy a dopravných stavieb mesta Košice“.

Správa o hodnotení, návrhová časť a netechnické zhrnutie tejto správy o hodnotení je k dispozícii k nahliadnutiu v budove Magistrátu mesta Košice v kancelárii prvého kontaktu, pracoviska KPK č. 5 (referát životného prostredia a energetiky) každý pracovný deň v čase od 8.00 do 15.00 hod. najmenej po dobu 21 dní od jeho doručenia, t.j. najmenej do 24.11.2015.

Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko k správe o hodnotení na adresu: Okresný úrad Košice, odbor starostlivosti o životné prostredie, oddelenie ochrany prírody a vybraných zložiek životného prostredia, Komenského 52, 041 26 Košice alebo na mailovú adresu: Petronela.Sedlakova@minv.sk najneskôr do 21 dní od doby, kedy bola o zámere informovaná zverejnením podľa § 11 ods. 1 zákona.

Verejné prerokovanie strategického dokumentu podľa § 11 ods. 3 a 4 zákona sa uskutoční dňa 23.11.2015 (pondelok) o 14.00 hod. v budove Magistrátu mesta Košice, Tr. SNP 48/A v zasadačke D – 310, 3. poschodie.

Oznámenie pre občanov o čase a mieste konania verejného prerokovania je prezentované na tejto úradnej tabuli a na webovom sídle mesta Košice www.kosice.sk. Správa o hodnotení je zverejnená na webovom sídle MŽP SR: http://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/strategia-rozvoja-dopravy-dopravnych-stavieb-mesta-kosice a na webovom sídle mesta www.kosice.sk


Ing. Mária Kottferová
vedúci referátu životného prostredia
a energetiky