Prejsť na obsah

Pútavý program pre prázdninujúce deti

Centrá voľného času v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Košice pripravili pre všetkých žiakov základných a stredných škôl počas jarných prázdnin bohatý program. Jarné prázdniny sú v tomto školskom roku v termíne od pondelka 23. do piatka 27. februára.

V CVČ Domino na Popradskej 86 sa v sobotu 21. februára uskutoční v poradí už 3. turnaj stolnotenisovej ligy. Počas celého nasledujúceho týždňa je pre deti od 7 rokov pripravený celodenný program pod názvom 5 prázdninových dní v CVČ Domino. Jednotlivé dni sú v tomto programe tematicky zamerané - Astronomický deň, Cestovateľský deň, Keramický deň, Deň plný športu a Deň kultúry.

CVČ Technik na Orgovánovej 5 ponúka okrem pravidelnej krúžkovej činnosti aj klubovú činnosť - tvorivé dielne, keramika, netradičné výrobky, stolný tenis, stolný hokej, výpočtová technika a hry na PC. Okrem spomínanej činnosti si CVČ Technik pripravilo pre deti aj program Spievame populárne piesne. Všetky akcie pobežia každý deň od 9.00 do 15.00 hod.

Pútavý program vrátane celodenného výletu čaká na deti v prímestskom tábore, ktorý organizuje CVČ Dúha na Kórejskej 1. Prázdninujúci školáci zo Sídliska Dargovských hrdinov môžu navštíviť CVČ Mikádo na Jegorovovom námestí 5, ktoré v otvorenom klube od 10.00 do 16.00 hod. ponúka voľnočasové aktivity.Bližšie informácie môžu záujemcovia nájsť na internetových stránkach jednotlivých centier voľného času: www.cvcduhake.sk
www.cvctechnik.sk
www.cvcjegorke.edu.sk
www.cvcdomino.sk

foto: CVČ Domino