Prejsť na obsah

Oznámenie k výzve

OZNÁMENIE k výzve na podávanie návrhov na uzavretie zmluvy o budúcej zmluve vo veci zabezpečovania systému združeného nakladania s odpadmi z obalov a s odpadmi z neobalových výrobkov, oddelene zbieraných z komunálnych odpadov

podľa § 289 a násl. zákona č. 513/1991 Obchodný zákonník, v znení neskorších predpisov a podľa § 59 ods. 3 zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov





Dňa 4. 1. 2016 bola na webovom sídle mesta Košice zverejnená Výzva na podávanie návrhov na uzavretie zmluvy o budúcej zmluve vo veci zabezpečovania systému združeného nakladania s odpadmi z obalov a s odpadmi z neobalových výrobkov, oddelene zbieraných z komunálnych odpadov (ďalej „Výzva“). Lehota na predloženie podkladov k výberu organizácie zodpovednosti výrobcov (OZV) bola stanovená do 20. 1. 2016. V stanovenom termíne boli na Mesto Košice doručené 4 ponuky. Lehota oznámenia o výsledku vyhodnotenia návrhov bola stanovená na 2. 2. 2016.

Na výber najvhodnejšej ponuky na uzavretie zmluvy o budúcej zmluve s OZV bola na Meste Košice zriadená komisia. Zasadnutie komisie sa uskutočnilo dňa 27. 1. 2016, kde boli stanovené kritéria pre výber OZV.

Po vyhodnotení predložených návrhov na uzavretie zmluvy o budúcej zmluvy boli uchádzači oboznámení s výsledkom vyhodnotenia návrhov a úspešný záujemca bude vyzvaný na dodatočné rokovanie o podmienkach zmluvy o budúcej zmluve.









Ing. Jozef Hudák, MPH v. r.

zástupca riaditeľa Magistrátu mesta Košice

a vedúci oddelenia