Prejsť na obsah

Oznámenie

M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E

Košice, 09.05.2016

A/2016/13471-2

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 04.05.2016 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené oznámenie o strategickom dokumente:

„Zmeny a doplnky č. 1 Územného plánu obce Družstevná pri Hornáde“.

Obstarávateľ strategického dokumentu, Obec Družstevná pri Hornáde, zastúpená starostom, predložila na Okresný úrad Košice – okolie, odbor starostlivosti o životné prostredie podľa § 5 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, oznámenie o vypracovaní strategického dokumentu (ďalej len oznámenie) „Zmeny a doplnky č. 1 Územného plánu obce Družstevná pri Hornáde“.

Oznámenie o doručení strategického dokumentu je verejnosti k dispozícii k nahliadnutiu v budove Magistrátu mesta Košice v kancelárii prvého kontaktu, pracoviska KPK č. 5 (referát životného prostredia a energetiky) každý pracovný deň v čase od 8.00 do 15.00 hod. najmenej po dobu 14 dní od jeho doručenia t.j. najmenej do 19.05.2016. Elektronická forma dokumentu je zverejnená na webovom Ministerstva životného prostredia SR

http://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/zmeny-doplnky-c-1-uzemneho-planu-obce-druzstevna-pri-hornade a oznámenie o doručení strategického dokumentu na webovom sídle mesta www.kosice.sk, ako aj na úradnej tabuli mesta Košice.

Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko Okresnému úradu Košice – okolie, odbor starostlivosti o životné prostredie, Hroncova 13, 041 70 Košice do 15 dní od zverejnenia informácie o doručení oznámenia.



Ing. Mária Kottferová v .r.

vedúci referátu životného prostredia

a energetiky