Prejsť na obsah

Otvorili sme nové informačné centrum KOSITu

Spoločnosť KOSIT dnes otvorila svoje nové Informačné centrum (IC) na Magistráte Mesta Košice. Vznikol tak ďalší servis pre obyvateľov Košíc a okolia.

Služby ako objednávky, informácie, návrhy, či reklamácie budú tak od dnešného dňa okrem centrály vybavované prostredníctvom kontaktného miesta č. 7 v priestoroch Kancelárie prvého kontaktu (KPK) v budove Magistrátu Mesta Košice na Triede SNP 48 v Košiciach. Pracovník vybaví okrem fyzických aj právnické osoby. Podnikatelia tu budú môcť dostávať napr. zelené vrecia na komunálny odpad a to na základe predloženého výmeru.

Neustále sa snažíme skvalitňovať služby pre obyvateľov mesta, pretože sme tu pre nich a chceme dosiahnuť, aby mali čo najviac možností poukázať na svoje problémy. Verím, že Košičania Informačné centrum KOSITu na magistráte uvítajú a budú využívať," hovorí primátor mesta Košice Richard Raši.

Veríme, že týmto krokom budeme bližšie k obyvateľovi aj zákazníkom pri riešení akýchkoľvek otázok týkajúcich sa bezprostredne predmetu činnosti našej spoločnosti", vysvetľuje Marián Christenko, generálny riaditeľ KOSITu.

Informačné centrum bude verejnosti plne k dispozícii od pondelka do piatku podľa úradných hodín KPK Magistrátu MK:

Pondelok, utorok, štvrtok 8.00 – 15.30

Streda 8.00 – 18.00

Piatok 8.00 – 14.30