Prejsť na obsah

MŠ Obrancov mieru 20, Košice

IV. ročník detskej športovej olympiády.


Dňa 11.05.2016 sa spoza mrakov vykotúľalo slnko a do materskej školy na Obrancov mieru 20 sa začali hrnúť deti z materských škôl, ktoré sa nachádzajú v mestskej časti SEVER.

Čo sa dialo v tento krásny deň – no predsa IV. ročník detskej športovej olympiády.

Športom k zdraviu a sile si prišlo zmerať svoje schopnosti a zručnosti 36 detí a to z MŠ Obrancov mieru 20, MŠ Obrancov mieru 16, MŠ Park mládeže 4, MŠ Polianska 4, MŠ Watsonova 2, MŠ Boženy Nemcovej 4.

Akcia sa vydarila deti boli šťastné, zvládli všetky disciplíny, potešili sa odmenám a športovým medailám a diplomom. Učiteľky ktoré ich pripravovali môžu byť na ne hrdé. Povzbudzovanie zabezpečili deti z menších tried a z materskej školy Obrancov mieru 16.

Za mesto Košice, ktoré je Európskym mestom športu pozdravila deti Mgr. Janette Žihalová, za mestskú časť SEVER sa zúčastnili prednosta PhDr. Matúš Háber a Lucia Rácová, ktorí odovzdali škole putovný pohár starostu mestskej časti SEVER.

Touto cestou ďakujeme aj sponzorom akcie: Mestu Košice, Mestskej časti SEVER, Tepelnému hospodárstvu, T- systému a spoločnosti Chupa Chups.

Veľké ďakujem patrí aj celému kolektívu materskej školy Obrancov mieru 20.







V Košiciach: 13.05.2016 napísala Mgr. Monika Nagyová