Prejsť na obsah

MŠ Obrancov mieru 20, Košice

Ostravské učiteľky na návšteve MŠ Obrancov mieru 20 Košice

Dňa 6. októbra 2014 Materská škola Obrancov mieru 20, Košice, ktorej zriaďovateľom je Mesto Košice prezentovala prácu učiteliek s deťmi pre učiteľky z materských škôl z mesta Ostravy.

Na pôde materskej školy vzácnych hostí privítala privítala riaditeľka školy Mgr. Monika Nagyová , ktorá ich následne oboznámila so Školským vzdelávacím programom pod názvom ,,Zvedavé kuriatka", prezentovala kroniku školy a vymenila si s nimi skúsenosti v rámci výchovy a vzdelávania.

Následne si učiteľky z Ostravy prezreli materskú školu. V rámci výchovno-vzdelávacieho procesu im bola učiteľkami školy prezentovaná ukážka z oboznamovania sa s anglickým jazykom a práca s robotickou včielkou. Dve triedy si pripravili pre hostí kultúrny program. Aby toho nebolo málo učiteľky z Ostravy ochutnali stravu ktorá sa podáva deťom na škole pod vedením vedúcej školskej jedálne Magdy Ficeriovej a zamestnancov školskej jedálne.

Pani učiteľky sme obdarovali drobnými prezentmi, ktoré vyrobili učiteľky školy spolu s deťmi. Ostravským učiteľkám sa na škole veľmi páčilo a budú rady ak aj nás privítajú na pôde ich školy v rámci spolupráce medzi mestami Košice – Ostrava.


Spracovala: Mgr. Monika Nagyová, riaditeľka, Materskej školy Obrancov mieru 20, Košice