Prejsť na obsah

MŠ Hrebendova 5, Košice

M a t e r s k á š k o l a H r e b e n d o v a 5, K o š i c e


Materská škola Hrebendova 5, Košice, ktorej zriaďovateľom je Mesto Košice, mala možnosť dňa 09.12.2016 prezentovať svoje predškolské zariadenie priamo vo vestibule Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR. S podporou Mgr. Petra Krajňáka, štátneho tajomníka MŠVVaŠ sme zorganizovali vianočnú výstavu obrazov, ktoré namaľovali deti našej MŠ pre rozveselenie priestorov kancelárií zamestnancov MŠVVaŠ SR.

O veselé maľby detí zamestnanci prejavili veľký záujem a tak finančne podporili výchovu a vzdelávanie našich detí prostredníctvom Občianskeho združenia ECIM – Európske centrum integrácie menšín.

Prístup zamestnancov MŠVVaŠ SR zanechal u našich zamestnancov školy, ktorí sa tejto akcie zúčastnili, veľmi príjemné pocity a to zo srdečného prijatia a záujmu o podporu detí z MŠ Hrebendova 5 na Luníku IX.

Nakoľko obrazov bolo len 26, MŠVVaŠ SR prejavilo záujem o namaľovanie ďalších obrazov, s ktorými by si vyzdobili nie len kancelárie, ale aj chodby celého MŠVVaŠ SR.

V najbližších dňoch si naše deti a pani učiteľky vyhrnú rukávy a opäť sa s radosťou pustíme do vytvárania ďalších krásnych výtvarných prác.


Spracovala : Anna Klepáčová, riaditeľka MŠ