Prejsť na obsah

MŠ Azovská 1, Košice

Materskú školu Azovská 1, Košice navštívili pedagogickí zamestnanci z partnerského mesta Ostrava


Dňa 7. októbra 2014 sme v Materskej škole Azovská 1 v Košiciach, ktorej zriaďovateľom je mesto Košice privítali riaditeľky materských škôl z partnerského mesta Ostrava pani Konečnú a pani Elisovú.

Deti si spolu s pani učiteľkami našej školy pripravili pre návštevu krátky kultúrny program v podobe ľudových piesní a pozvali do tanca aj našich hostí. Následne im odovzdali malé darčeky, ktoré si pre hostí pripravili spolu s pani učiteľkami školy, ako spomienku na materskú školu. Na rozlúčku deti hosťom zaspievali hymnu školy.

Na interaktívnej tabuli v programe Power Point sme odprezentovali profiláciu školy a pochválili sa krátkym zostrihom programu zo 40. výročia otvorenia školy. Mnohé nápady hostia ocenili a tešili sa, že ich využijú vo svojej praxi.

Po prehliadke interiéru a exteriéru školy v spoločenskej miestnosti ochutnali dobroty zo slovenskej kuchyne a popri tom sme si vzájomne vymieňali skúsenosti z praxe. Zápisom v kronike hostia ocenili prínos návštevy a už teraz sa tešia na ďalšie stretnutia.


Spracovala: PaedDr. Alena Kupková, riaditeľka Materská škola, Azovská 1, Košice