Prejsť na obsah

Mesto vyhlásilo súťaž ROckový KOšický KOlotoč

Mesto Košice vyhlasuje 16. Ročník súťažnej prehliadky neprofesionálnych rockových skupín z Košíc a blízkeho okolia pod názvom ROckový KOšický KOlotoč ROKOKO. Finále súťaže bude súčasťou osláv Dňa mesta Košice 2014. Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 10. apríla.
Vo finále sa aj tohto roku stretnú tri najlepšie hudobné skupiny. Dve z nich vyberie odborná porota a jednu diváci počas predkôl súťaže. Na Hlavnej ulici pri Dolnej bráne v rámci 20. Osláv Dňa mesta Košice, budú súťažiť kapely 2. Mája 2014 o 18. hodine. Víťazovi súťaže mesto umožní celodenné nahrávanie v profesionálnom štúdiu. Do súťaže sa môžu prihlásiť skupiny, ktoré sa venujú hudobným žánrom- rock, pop, džez a blues, bez obmedzenia vekovej hranice.
Prihláška hudobnej skupiny do súťaže musí obsahovať
názov skupiny, sídlo pôsobenia skupiny, zloženie hudobných nástrojov na ktoré skupina hrá, emailový a telefonický kontakt na vedúceho skupiny, alebo jej manažéra.

„Súťaž si už svojou kvalitou a zameraním získala mnohých fanúšikov z radov Košičanov, ale predovšetkým medzi muzikantmi sa stala veľmi populárnou," zhodnotila uplynulé ročníky vedúca Referátu marketingu, kultúry a styku so zahraničím Magistrátu mesta Košice Andrea Horváthová. „Sme veľmi zvedaví a už vopred sa tešíme na to, koľko a akých hudobných telies sa do súťaže prihlási, čo zaujímavé zo svojej produkcie si pripravia pre nás i obyvateľov mesta a čím pekným nás prekvapia."

Záujemcovia o účasť v súťaži sa môžu prihlásiť do 10. apríla 2014 na e-mailových adresách: Richard.herrgott@kosice.sk a ozvictorias@gmail.com  a na telefónnych číslach: 055/ 6419 160 a 0905 486 479.

Zdroj: Referát marketingu, kultúry a styku so zahraničím MMK