Prejsť na obsah

Materská škola, Palárikova 22, Košice

Materská škola, Palárikova 22, 040 01 Košice



Materská škola Palárikova 22 v Košiciach sa na základe vyhlásenia súťaže v zbere plastových vrchnákov z PET fliaš pod názvom VRCHNAKOMÁNIA VII. prihlásila do tejto súťaže, ktorej vyhlasovateľom je KOSIT a.s. so sídlom Rastislavova 98, 043 46 Košice. Zriaďovateľom materskej školy je mesto Košice.


Cieľom súťaže bolo zvýšenie environmentálneho hľadiska, podpora zberu plastov a separácie odpadu, ale tiež účinná spolupráca rodičov našich detí so školou, čo sa nám aj podarilo naplniť.


Dňa 25. júna 2014 bol Rodičovskému združeniu pri MŠ Palárikova 22 v Košiciach osobne odovzdaný DARČEKOVÝ ŠEK za 1. miesto - celkové množstvo vyzbieraných plastových vrchnákov v hodnote 300 € a DARČEKOVÝ ŠEK za 2. miesto - najväčšie množstvo vyzbieraných plastových vrchnákov na jedného žiaka v hodnote 200 €.


Spoločnosť reprezentuje generálny riaditeľ Dr. Alvise Gerotto a ocenenie bolo škole osobne odovzdané Mgr. Ronaldom Banhegyim za účasti detí a Televízie NAŠA. Nahrávku vo svojom programe – zaujímavosti odvysielala televízia ešte v ten istý deň.


Aj touto cestou ďakujeme všetkým deťom a rodičom, ktorí sa aktívne a tak úspešne zapojili do tejto súťaže. Ďakujeme firme KOSIT a.s. za ocenenie a výhru, ktorú využijeme na skvalitnenie a inováciu prostredia našej materskej školy v prospech detí. Z výhry sa veľmi tešíme.





Košice dňa 26. júna 2014


Spracovala: Mária Šipošová, riaditeľka
Materská škola Palárikova 22, Košice