Prejsť na obsah

Materská škola, Juhoslovanská 4, Košice

Oslavy 25. výročia založenia MŠ Juhoslovanská 4 v Košiciach

Materská škola Juhoslovanská 4 v Košiciach je, ako všetky školy, plná smiechu, spevu a detského džavotu - a to už presne 25 rokov. Zamestnanci školy nenechali toto krásne výročie bez povšimnutia a zorganizovali prekrásne „ škôlkové narodeniny".

V stredu 9. septembra 2015 popoludní spolu s deťmi pripravili pre deti, ich rodičov a širokú verejnosť slávnostnú akadémiu plnú tanca, hudby a spevu. Hneď po nej oslava pokračovala diskotékou s ujom Ľubom. Deti sa vyskákali a vytancovali aj svojich rodičov.

Oslava pokračovala v slávnostnom duchu aj 10. septembra 2015, kedy pozvanie prijala Renáta Lenártová, viceprimátorka, ktorá odovzdala zamestnancom materskej školy ďakovný list udelený primátorom Mesta Košice. Na slávnosti sa zúčastnila aj vedúca Oddelenia školstva MMK Mária Kavečanská, ktorá popriala zamestnancom veľa pracovných úspechov.

Pozvanie na oslavu prijali aj ďalší hostia: Silvia Labudová z oddelenia školstva, riaditelia okolitých škôl, členovia Rady školy, medzi ktorých sa radí aj starosta MČ Ťahanovce Cyril Betuš, členovia výboru OZ pri MŠ Juhoslovanská 4 v Košiciach a bývalí zamestnanci školy.
Okrem krásneho kultúrneho programu sa prítomní oboznámili s históriou a súčasnosťou školy prostredníctvom prezentácií, prebiehajúcimi projektmi a prezreli si interiér budovy školy.

Riaditeľka školy, Ing. Marcela Šterbáková, sa v mene zamestnancov poďakovala zriaďovateľovi, partnerom a sponzorom za spoluprácu a pomoc pri zveľaďovaní školy a narodeninové darčeky. Hostia boli obdarení výtvormi detí a všetkým zostala v mysli príjemná spomienka na krásnu oslavu.

Do budúcnosti nám naši hostia priali veľa zdravia a síl k tvorivej a zmysluplnej práci s deťmi, spoločné nadšenie a mnoho radosti v našej práci.

Ing. Marcela Šterbáková, riaditeľka