Prejsť na obsah

Materská škola Dénešova 53, Košice

Materská škola Dénešova 53, Košice


,,Každé výročie školy je dôvodom na spomienky, pozdravy a blahoželania. Výchova v materskej škole vždy mala a má jeden cieľ, dať deťom to najlepšie, prejaviť im lásku, porozumenie a dať im dobré základy do budúceho života. Veríme, že škola sa bude aj naďalej rozvíjať, a že sa Vám podarí vytvoriť materskú školu spĺňajúcu kritéria modernej výchovy a vzdelávania .

Ďakujeme za Vašu obetavú prácu a do ďalších rokov Vám prajeme veľa úspechov v práci, kreatívne nápady a veľa elánu pri ich realizácii, najmä trpezlivosť zotrvať vo Vašom poslaní vychovávať a vzdelávať deti - našu budúcnosť."

To sú slová z ďakovného listu, ktorý si dňa 13. mája 2015 prevzala z rúk vedúcej oddelenia školstva Magistrátu mesta Košice PaedDr. Márie Kavečanskej riaditeľka Materskej školy Dénešová 53, Košice Ing. Katarína Lukáčová.

Ďakovný list bol udelený primátorom Mesta Košice MUDr. Richardom Rašim, PhD., MPH vedeniu a zamestnancom materskej školy pri príležitosti 30. výročia školy.

Po prevzatí listu si vedúca oddelenia školstva PaedDr. Mária Kavečanská spolu s Ing. Henrietou Blénessy prezrela školu a zaujímala sa o chod školy, ako aj problémy ktoré prináša život.



V Košiciach 13. mája 2015
Ing. Katarína Lukáčová
riaditeľka školy