Prejsť na obsah

MATERSKÁ ŠKOLA, B. NĚMCOVEJ 4 V KOŠICIACH

MATERSKÁ ŠKOLA, B. NĚMCOVEJ 4 V KOŠICIACH
OSLÁVILA SVOJE 50. VÝROČIE

Mesiac máj bol pre materskú školu sviatočný. Bol venovaný jej 50. narodeninám. Dňa 23. mája 2013 materská škola pripravila slávnosť za účasti hostí z Magistrátu mesta Košice, Mestskej časti Košice Sever, bývalých pracovníkov materskej školy, partnerov a priateľov školy.

Stretnutie hostí, listovanie v kronike a fotoalbumoch, prezentácia Premeny materskej školy nám poskytli obraz 50. rokov jej života. Spoločne sme si pozreli priestory, zaspomínali a v príjemnej atmosfére sa potešili zo súčasnosti.

Materská škola za svojich 50 rokov prešla mnohými zmenami a každým rokom je krajšia, skúsenejšia, kvalitnejšia a modernejšia.
Dňa 29. mája 2013 sme pokračovali záhradnou slávnosťou pre deti, rodičov, starých rodičov. Program detí dojal a roztlieskal všetkých prítomných. Najdôležitejšími gratulantmi boli naši najmenší – zaželali materskej škole ešte veľa šťastných detí. Nechýbala diskotéka, burza detských výrobkov, skákací hrad či tombola – samozrejme pre všetky deti. Sviatočný deň bol umocnený detskou radosťou a zábavou.
Sprievodnou aktivitou 50. výročia bola výstava Hračky kedysi a dnes. Forma výstavy, nápaditosť a originalita zožala veľký obdiv a pochvalu.

Spoločne s deťmi vytvorený bulletin, vysadené pamätné stromy, či obnova a úprava našej školskej záhrady nám ešte chvíľu budú pripomínať tieto pekné narodeniny.

My všetci sa pripájame ku gratulácii – želáme materskej škole veľa ďalších rokov, bohatých na detské hry, zážitky, spokojnosť detí a dospelých.


PaedDr. Marianna Jamborová,
riaditeľka a kolektív materskej školy