Prejsť na obsah

Kosit, a.s. – Linka na úpravu odpadov pred zhodnotením


M E S T O K O Š I C E
O Z N Á M E N I E

Košice, 7.01.2015
A/2015/06964-3

Oznamujem občanom, že dňa 5.01.2015 bol mestu Košice ako dotknutej obci doručený rozsah hodnotenia zmeny navrhovanej činnosti:

Kosit, a.s. – Linka na úpravu odpadov pred zhodnotením“
k.ú. Barca, mimo zastavaného územia obce, p. č. 2601-2721

Navrhovateľ, KOSIT a.s., Rastislavova 98, 043 46 Košice, predložil Ministerstvu životného prostredia SR podľa § 18 ods. 7 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“) zámer činnosti „Kosit, a.s. – Linka na úpravu odpadov pred zhodnotením“ podľa zákona.

Oznámenie o zmene navrhovanej činnosti bolo posúdené a prerokované medzi príslušným orgánom MŽP SR a povereným zástupcom spoločnosti Kosit, a.s. so sídlom v Košiciach a s prihliadnutím na lokalizáciu a povahu navrhovanej zmeny činnosti podľa § 30 zákona MŽP SR – odbor environmentálneho posudzovania určilo rozsah hodnotenia zmeny navrhovanej činnosti.

V zmysle § 30 ods. 4 zákona je oznámenie o rozsahu hodnotenia zmeny navrhovanej činnosti zverejnené na úradnej tabuli mesta Košice a webovom sídle www.kosice.sk, pričom verejnosť, dotknuté orgány a ďalšie osoby ako subjekty procesu posudzovania môžu podľa ods. 5 predložiť pripomienky k rozsahu hodnotenia zmeny činnosti do 10 dní od jeho zverejnenia príslušnému orgánu, ktorý ich po vyhodnotení doručí navrhovateľovi.

Ing. Jozef Kvokačka, PhD.
vedúci oddelenia životného prostredia
a špeciálneho stavebného úradu