Prejsť na obsah

Kancelária prvého kontaktu obslúži klientov aj počas leta

Kancelária prvého kontaktu na Magistráte mesta Košice ponecháva pre verejnosť aj počas letného dovolenkového obdobia v mesiacoch júl a august predĺžené stránkové hodiny v stredu od 8.00 až do 18.00 hod. Týka sa to hotovostnej pokladne a nosných, najvyťaženejších pracovísk pre miestne dane, komunálny odpad, ako aj doplnkové služby - kopírovanie a osvedčovanie, ktorých „okienko" bude v čase predĺžených stránkových hodín v stredu od 16.30 do 18.00 slúžiť aj ako podateľňa.

Za obdobie január až máj 2009 využilo predĺžené stránkové hodiny viac ako tisíc klientov," informoval vedúci kancelárie prvého kontaktu Peter Hrmo. Ostatné pracoviská kancelárie prvého kontaktu budú v stredu otvorené do 16.30 hod.

V ďalších pracovných dňoch, okrem stredy, ostávajú stránkové hodiny všetkých pracovísk kancelárie prvého kontaktu v nezmenenom režime. Otvorené budú každý deň od 8.00, v pondelok, utorok a vo štvrtok do 15.30 hod, v piatok do 14. 30 hod., a to vrátane času obeda, keď viacero občanov využíva čas poludňajšej prestávky na vybavenie svojich náležitostí " uviedol P. Hrmo.

Za celý prvý polrok 2009 vybavila kancelária prvého kontaktu na magistráte spolu vyše 79-tisíc klientov, z toho bolo takmer 10-tisíc občanov v oblasti komunálneho odpadu, viac ako 15-tisíc v oblasti miestnych daní a vyše 20-tisíc Košičanov realizovalo priame platby v pokladni magistrátu mesta.

Informácie o kancelárii prvého kontaktu nájdete na internetovej stránke mesta Košice (http://www.kosice.sk/clanok.php?file=servis.htm).