Prejsť na obsah

DPMK zlepšuje pracovné prostredie vodičov

Dopravný podnik mesta Košice otvoril tento týždeň nové oddychové priestory pre vodičov MHD. Ide o zrekonštruované miestnosti DPMK na Hornádskej ulici. Využívať ich budú predovšetkým vodiči autobusov a trolejbusov. Tieto priestory budú slúžiť pre viac ako 400 vodičov MHD.
 
„Chceme zlepšovať pracovné prostredie pre našich vodičov, dúfam, že im upravené a zariadené miestnosti budú dobre slúžiť," povedal pri otváraní oddychových priestorov pre vodičov generálny riaditeľ DPMK a.s.Košice Michal Tkáč.

Vedenie podniku očakáva, že nocľaháreň, kuchynku či oddychovú miestnosť budú využívať predovšetkým tí vodiči, ktorí majú delenú službu a po rannej špičke sa im neoplatí cestovať domov, lebo popoludní by museli cestovať späť do práce. „Naši vodiči tu majú k dispozícii nový LCD televízor, počítač s podnikovým intranetom, časom pribudne internet, aby sa mohli aj vzdelávať, získavať nové informácie či aktívne vypĺňať voľný čas," dodal Michal Tkáč.

DPMK zrealizoval tieto úpravy v rámci sociálneho programu starostlivosti o zamestnancov, celkové náklady na rekonštrukciu a zariadenie vyšli na viac než milión korún.



Mgr. Monika Murová
PR a marketingový konzultant
DPMK a.s.Košice
+421 905 947 508
murova@dpmk.sk