Prejsť na obsah

Čiastočná uzávierka Moyzesovej ulice

Mesto Košice informuje verejnosť, že v termíne od 8. decembra 2008 do 15. januára 2009 sa uskutoční čiastočná uzávierka Moyzesovej ulice v úseku od križovatky Štúrova – Rastislavova – Moyzesova po križovatku Moyzesova – Timonova – Galenova. Dôvodom je realizácie opravy havarijného stavu plynovodu na Moyzesovej ulici v Košiciach.
Investorom prác bude Slovenský plynárensky priemysel – distribúcia a.s. Košice. Opravu realizuje spoločnosť Montrúr s.r.o. Košice. Správa komunikácií Košice pri tejto príležitosti prosí vodičov o pochopenie a strpenie vzhľadom na obmedzenia v doprave, ktoré môžu v súvislosti so stavebnými prácami v tejto lokalite nastať. Budú uzatvorené dva jazdné pruhy v smere od Štúrovej ulice. Doprava bude vedená obojsmerne v dvoch protismerných jazdných pruhoch v dvojpruhovom jazdnom páse a bude riadne vyznačená zvislým dopravným značením podľa projektu schváleného Krajským riaditeľstvom PZ – Krajský dopravný inšpektorát Košice.

MHD - premiestnenie zastávky Dom umenia
Z uvedeného dôvodu upozorňujeme cestujúcich mestslej hromadnej dopravy, že zastávka MHD - Dom umenia bude premiestnená za križovatku Moyzesova – Timonova.