Prejsť na obsah

ZŠ Bukovecká 17, Košice

VEDOMOSTNÉ OSTROVY - NAŠE OCENENIE

Nadácia Volkswagen s Agentúrou pre vzdelanie, vedu a výskum SEA v tomto školskom roku odštartovala unikátny projekt – Vedomostné ostrovy. Z tohto interaktívneho kiosku čerpali žiaci aj učitelia mnohé zaujímavé poznatky a inšpirácie z rôznych oblastí.

Celkovo sa do súťaže zapojilo 13 744 žiakov zo 100 základných škôl. A vyplatilo sa! Náš šiestak Samko Maščeník získal vo fyzike v rámci SR krásne 1. miesto a tretiak Ivan Kuchta v oblasti technika tiež 1. miesto.

Pri odovzdávaní hodnotných cien v Aureliu na Bojnickej 3 v Bratislave si výhercovia vyskúšali rôzne fyzikálne a technické experimenty a získali aj skvelé zážitky z výletu v ZOO spolu so svojimi rodičmi a súrodencami.


Vysvedčenia odovzdávali hokejisti HC Košice

Dnes budú odovzdávať vysvedčenia štvrtákom a deviatakom útočníci HC Košice Tomáš Hričina a Christián Michalčin.

Takýto oznam vítal našich žiakov vo vestibule v posledný deň školského roka. Keď sa títo skvelí hokejisti ukázali v závere slávnostného vyhodnotenia výsledkov na školskom dvore, žiaci ich privítali obrovským potleskom. Chvíľu to bolo v škole ako v Steel Aréne. V triedach im potom hokejisti odovzdali vysvedčenia za asistencie triednych učiteliek.

Bol to pre všetkých zúčastnených veľkolepý zážitok. Za štvrtákov aj deviatakov chcem poďakovať obom za kamarátsky prístup a zaželať nielen im, ale všetkým v HC Košice vydarenú celú budúcu sezónu. Prídeme Vás povzbudiť!