Prejsť na obsah

Územný plán obce Belža


Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 15.06.2018 bolo mestu Košice ako dotknutej obci doručené oznámenie o vypracovaní strategického dokumentu, Správy o hodnotení územnoplánovacej dokumentácie

„Územný plán obce Belža“

Obstarávateľ, Obec Belža, zastúpená starostom, Belža 80, 044 58 Seňa, predložil Okresnému úradu Košice - okolie podľa § 9 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov Správu o hodnotení územnoplánovacej dokumentácie (ďalej len správa) „Územný plán obce Belža“.

Správa je k dispozícii k nahliadnutiu v budove Magistrátu mesta Košice v kancelárii prvého kontaktu, pracoviska KPK č. 5 (referát životného prostredia a energetiky) každý pracovný deň v čase od 8.00 do 15.00 hod. najmenej po dobu 21 dní od jeho doručenia, t.j. najmenej do 06.07.2018. Elektronická forma dokumentu je zverejnená na www.enviroportal.sk – časť EIA/SEA a informácia o doručení na stránke mesta www.kosice.sk .

Verejnosť môže doručiť svoje písomné stanovisko na adresu: Okresný úrad Košice - okolie, odbor starostlivosti o životné prostredie, Hroncova 13, 041 70 Košice do 21 dní od zverejnenia informácie o doručení oznámenia.



Ing. Mária Kottferová
vedúci referátu životného prostredia
a energetiky