Prejsť na obsah

Podnapitá chcela skočiť pod vlak

Dňa 23. 01. 2018 v poobedňajších hodinách bola hliadka Mestskej polície Košice stanice Ťahanovce (MsP) vyslaná na základe prijatého oznámenia na železničnú zastávku na ulici Na Sihoti, kde sa mala nachádzať podnapitá osoba.

Po príchode na miesto hliadka zistila podnapitú ženu a maloleté dieťa. Na mieste sa nachádzala ďalšia osoba, ktorá hliadke MsP uviedla, že ženu odtiahla z koľajiska a snažila sa jej zabrániť opätovne vstúpiť na koľajisko. Maloleté dieťa vo veku cca 3 roky bolo vzhľadom na počasie umiestnené do služobného motorového vozidla MsP. Žena hliadke uviedla, že má rodinné problémy a viac krát povedala, že skočí pod vlak.

Na miesto bola privolaná záchranná zdravotná služba, ktorá po príchode za asistencie príslušníkov MsP previezla ženu a dieťa do nemocničného zariadenia na ošetrenie. Službu konajúca lekárka rozhodla o hospitalizácii uvedenej, preto príslušníci MsP za pomoci príslušníkov Policajného zboru zistili jej rodinných príslušníkov, ktorým bolo následne dieťa odovzdané.