Prejsť na obsah

Príďte si užiť 24 hodín v bazéne

Mesto Košice počas vianočných sviatkov pripravilo akciu pre všetkých, ktorým sa nechce sedieť doma s vyloženými nohami a plným bruchom. Ponúka možnosť zúčastniť sa na 24-hodinovke v bazéne. Ide o poslednú športovú akciu roka 2017. Zapojte sa aj vy.

Plavecká 24-hodinovka štartuje 27. decembra o 10.00 hod. a potrvá do 22.00 hod. Následne, na druhý deň 28. decembra pokračuje v rovnakých časoch.

„Opäť máme ambíciu stať sa najlepšími na Slovensku a preto chceme prilákať do bazéna čo najviac obyvateľov Košíc. Termín podujatia sme tento rok zmenili, posunuli sme to na koniec roka. Čím sa však chceme odlíšiť od ostatných miest je inovatívny prístup. Po prvýkrát na Slovensku bude súčasťou 24- hodinovky aj zábava pre malých a veľkých," uviedol Ivan Šulek, vedúci Referátu športu a mládeže Magistrátu mesta Košice.

Organizátori pripravili počas dvoch dní pre všetkých účastníkov a fanúšikov zaujímavý program. Užiť si môžu atrakcie ako Zorbingova guľa, šmykľavky, lezeckú stenu či večernú laserovú šou. Atmosféru v bazéne bude dotvárať aj DJ.

Každý účastník má vstup zdarma a za svoj výkon si odnesie pamätnú medailu. V bazéne môže stráviť ľubovoľný čas, dôležitý je počet účastníkov. Košičania sa pokúsia prekonať Banskú Bystricu, ktorá n vlani po dlhom čase po prvýkrát prekonala metropolu východu v počte plávajúcich.

Čaká na vás aj originálna fotostena, kde si budete môcť vybrať pozadie pre fotografiu a tak sa môžete ľahko ocitnúť priamo pod palmou v Karibiku alebo v inom lákavom prostredí.

Príďte do areálu Mestskej krytej plavárne a vezmite so sebou aj svojich kamarátov, priateľov, kolegov a rodinných príslušníkov. Čím viac nás bude, tým je vyššia šanca prekonať rekord a stať sa najlepšími na Slovensku.