Prejsť na obsah

Zariadenie na zhodnocovanie stavebných odpadov


M E S T O K O Š I C E
O Z N Á M E N I E

Košice, 05.10.2017
MK/A/2017/14204-8

Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 03.10.2017 bol mestu Košice ako dotknutej obci doručený „Rozsah hodnotenia“ navrhovanej činnosti:

„Zariadenie na zhodnocovanie stavebných odpadov“
MČ Košice - Ťahanovce

Navrhovateľ, ABASK RECYCLING, s.r.o., Park Mládeže 1/360, 040 01 Košice, predložil zámer navrhovanej činnosti Okresnému úradu Košice, odboru starostlivosti o ŽP, ktorý ho postúpil podľa § 20 správneho poriadku príslušnému orgánu - Ministerstvu ŽP SR, odboru posudzovania vplyvov na životné prostredie.

MŽP SR – odbor posudzovania vplyvov na životné prostredie na základe postúpeného zámeru, doručených stanovísk a po prerokovaní s navrhovateľom určilo podľa § 30 zákona rozsah hodnotenia navrhovanej činnosti.
V zmysle § 30 ods. 7 zákona je oznámenie o rozsahu hodnotenia navrhovanej činnosti zverejnené na úradnej tabuli mesta Košice a webovom sídle www.kosice.sk, pričom verejnosť, dotknuté orgány a ďalšie osoby ako subjekty procesu posudzovania môžu podľa ods. 8 zákona predložiť pripomienky k rozsahu hodnotenia činnosti do 10 pracovných dní od jeho zverejnenia podľa § 30 ods. 7 príslušnému orgánu, ktorý ich po vyhodnotení doručí navrhovateľovi.

Ing. Mária Kottferová
vedúci referátu životného prostredia
a energetiky