Prejsť na obsah

MŠ Dénešova 53, Košice

Materská škola Dénešova 53, Košice



Nestratíme sa 2017 - 2 kolo bola aktivita materskej školy Dénešova 53 s podporou Karpatskej nadácie, Rodičovského združenia pri MŠ Dénešova, Klubu orientačných bežcov TU Košice, Klubu olympionikov Košice, Active Life a Mesta Košice pre rodičov a deti materskej školy, ako aj verejnosti.

Podujatie bolo realizované v rámci Európského týždňa športu v rekreačnej oblasti mesta Košíc – Anička 28.09.2017 a bolo to jedno z mnohých podujatí v daný týždeň.

Rodičia a deti materskej školy sa pravidelne každoročne stretávajú na tomto podujatí vždy s inými trasami, v inom prostredí.
V počasí, ktoré nám prialo rodičia a deti, ktorí sa aktívne zapojili, prežili odpoludnie plné pohybu, hry a zábavy. Prvý krát si mohli vyskúšať označiť prejdené stanovište s čípom, ktorý deti dostali na rúčku a ktorý bol motiváciou, aj pohonom. Niekde nestačili rodičia deťom, niekde deti rodičom. Úsmev, radosť prežili 75 detí a cca 120 dospelákov. V cieli deti dostali odmeny a rodičia dobrý pocit zo svojich detí, že všetko v pohode a s úsmevom na tváti zvládli. Malé chybičky, ktoré nám spôsobila elektronika napravila hudobná rozprávka Uja Ľuba.


Spracovala: Ing. Katarína Lukáčová





Prílohy

1. PNG 450,56 KB diplom
2. PNG 803,96 KB mapka