Prejsť na obsah

Mimoriadna preprava na výstavy určené zdravotne postihnutým občanom

V Bratislave sa v dňoch 5.-7. októbra uskutoční duo zdravotníckych výstav Slovmedica a Non-handicap. Prinesú všetko potrebné pre zdravotnú starostlivosť a starostlivosť o ľudí s telesným postihnutím. Občianske združenie OZ Bez bariéry – Národná platforma pomôže hendikepovaným ľuďom pri zabezpečení mimoriadnej prepravy.

Všetci záujemcovia o výstavu Non-handicap 7. októbra sa musia vopred registrovať, a to do 21. septembra prostredníctvom elektronického formulára: http://bezbariery.webnode.sk/l/prihlaska-ucastnika-vystavy-slovmedica-non-handicap-v-bratislave/

Mimoriadna preprava bude zabezpečená pre zdravotne postihnutých návštevníkov a ich sprievodcov. Pre trasu Košice – Žilina- Bratislava bude vypravený rýchlik R 600 MILA SEDITA s odchodom z Košíc o 4.08 hod. Do vlaku budú mimoriadne radené vozne určené pre cestujúcich s ŤZP.



Na výstavách nájdu záujemcovia vybavenie do nemocníc a ordinácií, ponuku zdravotníckych pomôcok, informácie o úprave vozidiel pre telesne postihnutých a zariadenia na zlepšenie mobility. Výstavy Slovmedica a Non-Handicap sú najvýznamnejším a jediným komplexným výstavným podujatím v oblasti zdravotníctva na Slovensku.

Zdroj a viac info: www.bezbariery.webnode.sk