Prejsť na obsah

V Košiciach vznikne ďalších 100 pracovných miest

Ness Košice Development Center podpísalo spoluprácu s ďalším klientom zvučného mena. Spoločnosť Masternaut je európskym lídrom v oblasti telematiky a poskytovania riešení pre zefektívňovanie manažmentu vozových parkov firmám všetkých veľkostí vrátane nadnárodných koncernov. Masternaut v súčasnosti zamestnáva 600 špecialistov a svoje služby poskytuje viac ako 10 000 zákazníkom.

V NESS KDC tak vzniká nový tím, ktorý sa bude podieľať na projektoch rozvoja a inovácií s dlhodobou perspektívou. Košický NESS získal klientovu dôveru najmä širokou základňou špičkových programátorov, know-how v oblasti softvérového inžinierstva, skvelými referenciami renomovaných klientov a silným zázemím korporácie NESS SES.

Marek Uhrín, General Manager - NESS KDC:
„Začiatok spolupráce s tak prestížnym klientom je dôkazom kvality našich služieb a najmä spokojnosti partnerov. V Košiciach vzniká ďalší perspektívny tím programátorov, ktorý sa postupne rozrastie na 50 zamestnancov. Okrem tejto už potvrdenej spolupráce rokujeme s 2 ďalšími klientmi a progres rozhovorov je veľmi pozitívny. Nás samozrejme teší, že záujem o služby NESS KDC je aj tento rok enormný. Spolu s novými pozíciami v už existujúcich projektoch môžem potvrdiť, že naša spoločnosť má aktuálne otvorených viac ako 60 pracovných ponúk a v nasledujúcich týždňoch tento počet vzrastie na 100. Pri aktuálnom stave 385 zamestnancov tak do konca roka výrazne prekročíme métu 400. Berúc do úvahy tieto fakty, aktuálne trhové trendy i uznávaný kredit a know-how našich ľudí, môžem hrdo prehlásiť, že NESS KDC patrí k absolútnej špičke softvérového inžinierstva a to nielen v regionálnom, ale celosvetovom ponímaní."

Richard Raši, primátor mesta Košice: „Spoločnosť NESS KDC patrí medzi dlhodobo etablovaných a rozvíjajúcich sa zamestnávateľov v našom meste, ktorí významnou mierou prispievajú k jeho rozvoju a skvalitňovaniu života jeho obyvateľov nielen tým, že vytvárajú nové pracovné príležitosti, ale aj konkrétnymi a užitočnými prejavmi spoločenskej zodpovednosti. Som veľmi rád, že spoločnosti NESS KDC sa darí a teším sa, že vďaka nej dostanú šancu ďalší, najmä mladí ľudia. Ďakujem manažmentu a všetkým zamestnancom NESS KDC a želám im veľa ďalších pracovných aj osobných úspechov."

NESS KDC je súčasťou korporácie NESS Software Engineering Services (SES), ktorá je jedným zo svetových lídrov v oblasti poskytovania služieb softvérového inžinierstva. Košický Ness aktuálne spolupracuje s 10 zahraničnými partnermi na inováciách a vývoji softvérových produktov. Programátori NESS KDC sú dôležitou súčasťou tímov pracujúcich na veľkolepých projektoch nadnárodných spoločností, ktoré patria k globálnym lídrom vo sférach ich pôsobenia.

NESS KDC je zároveň jedným z najvýznamnejších a najstabilnejších zamestnávateľov v regióne a v tomto roku oslávilo 10 rokov pôsobnosti. Svojim zamestnancom firma ponúka prácu na strategických projektoch prestížnych klientov, prepracovaný systém vzdelávania a benefitov, príjemné pracovné prostredie ako aj možnosť cestovať. Atraktivitu zamestnania v NESS KDC dopĺňa aj dlhodobá ekonomická stabilita potvrdená AAA certifikátom a silné korporátne zázemie.