Prejsť na obsah

Rozšírenie výroby – lakovanie a potlač plechov pre výrobu



M E S T O K O Š I C E

O Z N Á M E N I E



Košice, 17.05.2017

MK/A/2017/13454-2



Mesto Košice oznamuje občanom, že dňa 15.05.2017 bol mestu Košice ako dotknutej obci doručený rozsah hodnotenia zmeny navrhovanej činnosti:



„Rozšírenie výroby – lakovanie a potlač plechov pre výrobu

korunkových uzáverov v spoločnosti TIK Slovakia s.r.o.“

MČ Košice -Barca



Navrhovateľ, TIK Slovakia, s.r.o., Podnikateľská 14, 040 17 Košice, predložil Ministerstvu životného prostredia SR podľa § 18 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“) Oznámenie o zmene pre navrhovanú činnosť.



Oznámenie o zmene navrhovanej činnosti bolo predložené príslušným orgánom na zaujatie stanoviska a s prihliadnutím na lokalizáciu a povahu navrhovanej zmeny činnosti podľa § 30 zákona MŽP SR – odbor posudzovania vplyvov na životné prostredie určilo rozsah hodnotenia zmeny navrhovanej činnosti.



V zmysle § 30 ods. 5 zákona je Oznámenie o rozsahu hodnotenia zmeny navrhovanej činnosti zverejnené na úradnej tabuli mesta Košice a webovom sídle www.kosice.sk, pričom verejnosť, dotknuté orgány a ďalšie osoby ako subjekty procesu posudzovania môžu podľa ods. 5 zákona predložiť pripomienky k rozsahu hodnotenia zmeny činnosti do 10 pracovných dní od jeho zverejnenia podľa § 5, príslušnému orgánu, ktorý ich po vyhodnotení doručí navrhovateľovi.



Ing. Mária Kottferová

vedúci referátu životného prostredia

a energetiky