Prejsť na obsah

Počas víkendu MHD nezachádza na Staničné námestie

Dopravný podnik mesta Košice upozorňuje cestujúcich, že počas tohto víkendu (22.-23.8.2015) nebudú autobusové linky zachádzať na Staničné námestie. Dôvodom je pokračovanie prác na modernizácií električkovej trate.

Zmeny sa dotknú liniek 16, 72, 16s, 17, 19A, 27 a 29:

- linky 16 a 72 nebudú zachádzať na Staničné námestie a premávať budú po trase Mlynská Bašta - Vodná - Jakabov palác a ďalej po svojej pôvodnej trase

- linky 16s, 17, 19A, 27 a 29 budú v smere na Staničné námestie premávať po zmenenej trase Mlynská Bašta - Vodná - Jakabov palác a späť. Zastávka Jakabov palác je zároveň nástupnou aj konečnou zastávkou uvedených liniek.

- zastávky Železničná nemocnica, Pošta 2, Staničné námestie budú dočasne neobsluhované MHD a nebudú na nich zastavovať žiadne autobusové linky

- autobusové linky premávajúce na zastávku Staničné námestie v areáli autobusovej stanice Eurobus premávajú bez zmien.

Upozorňujeme cestujúcu verejnosť, že počas týchto víkendových dní dôjde k obmedzeniu MHD počas kladenia obrubníkov v križovatke ulíc Protifašistických bojovníkov - Rooseveltova. Zastávka Senný trh pre linky x6, x7 a 11 bude na nevyhnutne potrebný čas dočasne premiestnená na Puškinovu ulicu.

Zdroj: DPMK