Prejsť na obsah

Žiadosť o vydanie rozhodnutia - výrub dreviny na ulici Rumanova č.16 v Košiciach

Žiadateľ: Vodohospodárska výstavba , š.p., Karloveská č.2, Bratislava

Dátum podania žiadosti: 07.02.2018

07.02.2018

Stručný opis predmetu konania: konanie vo veci vydania súhlasu na výrub 1 ks dreviny druhu smrek pichľavý (Picea pungens) s obvodom kmeňa 186 cm rastúceho na parcele č.:2356 k. ú. Stredné mesto na ulici Rumanova č.16 v Košiciach. Podľa doložených dokladov vlastníkom parcely je žiadateľ. Dôvodom výrubu uvedenom v žiadosti je skutočnosť, že drevina narástla do výšky 20 m, ohrozuje okolité budovy a v jej tesnej blízkosti sa nachádza aj elektrické vedenie, má presychajúcu korunu najmä v dolnej časti a hnednúce ihličie. V čase silného vetra môže ohroziť prevádzkovú bezpečnosť- zlomom alebo vývratom a poškodiť okolité stavby a elektrické vedenie.

konanie vo veci vydania súhlasu na výrub 1 ks dreviny druhu smrek pichľavý (Picea pungens) s obvodom kmeňa 186 cm rastúceho na parcele č.:2356 k. ú. Stredné mesto na ulici Rumanova č.16 v Košiciach. Podľa doložených dokladov vlastníkom parcely je žiadateľ. Dôvodom výrubu uvedenom v žiadosti je skutočnosť, že drevina narástla do výšky 20 m, ohrozuje okolité budovy a v jej tesnej blízkosti sa nachádza aj elektrické vedenie, má presychajúcu korunu najmä v dolnej časti a hnednúce ihličie. V čase silného vetra môže ohroziť prevádzkovú bezpečnosť- zlomom alebo vývratom a poškodiť okolité stavby a elektrické vedenie.

Sp. zn. konania: MK/A/2018/08424

: MK/A/2018/08424

Určenie lehoty na doručenie písomného alebo elektronického potvrdenia záujmu byť účastníkom v začatom správnom konaní podľa § 82 ods. 7 zákona č. 543/2002 Z. z.: do 5 pracovných dní o do dňa zverejnenia tohto oznámenia

do 5 pracovných dní o do dňa zverejnenia tohto oznámenia

E-mailová adresa na ktorú je možné doručiť potvrdenia záujmu o účasť v konaní:

lubomira.marcinova@kosice.sk