Prejsť na obsah

Oznámenie o uzávierke komunikácií

Štúrova ulica

Z dôvodu výmeny krytu komunikácie Štúrova ulica v úseku križovatka Štúrova – Rastislavova po križovatku J. trieda – Štúrova bude od 21.08.2017 do 18.09.2017 čiastočne uzatvorená Štúrova ulica nasledovne:

Od 21.8.2017 do 11.09.2017 južná strana Štúrovej ulice

Doprava bude vedená v jednom jazdnom pruhu. Na Zborovskú ulicu bude zákaz odbočenia na Zborovskú ulicu. Fejova ulica bude zaslepená, autobusové zastávky na Štúrovej ulici sa presunú na Moyzesovu ulicu, Rastislavovu ulicu a pred križovatku Štúrova ulica.

Od 28.8.2017 do 18.09.2017 severná strana Štúrovej ulice

Pravoodbočovací pruh z Rastislavovej ulice na Štúrovu ulicu bude uzatvorený. Pravé odbočenie bude umožnené cez Kukučínovu ulicu a Zborovskú ulicu. Zborovská ulica bude jednosmerná v smere od Kukučínovej ulice. Zákaz odbočenia bude zo Štúrovej ulice na Zborovskú ulicu, Fejova ulica bude zaslepená.

Stavebné práce v križovatke Štúrova – Zborovská budú realizované tak, aby bol umožnený výjazd zo Zborovskej ulice na Štúrovu ulicu.

Uzávierka bude riadne vyznačená prenosným dopravným značením odsúhlaseným Krajským riaditeľstvom PZ – Krajský dopravný inšpektorát Košice.

Kováčska ulica

Z dôvodu výmeny krytu komunikácie Kováčska ulica pri križovatke Kováčska – Univerzitná bude od 23.08.2017 do 30.09.2017 čiastočne uzatvorená Kováčska ulica nasledovne:

1. etapa - uzatvorená bude východná strana križovatky Univerzitná – Kováčska. Doprava bude presmerovaná na západnú stranu k Univerzitnej ulici.

2. etapa - práce sa budú realizovať na západnej strane v rozsahu ako na východnej strane. Doprava bude presmerovaná na už zrealizovanú východnú stranu. 

Vjazd na Univerzitnú ulicu z Kováčskej ulice bude zakázaný.

Uzávierka bude riadne vyznačená prenosným dopravným značením odsúhlaseným Krajským riaditeľstvom PZ – Krajský dopravný inšpektorát Košice.